Karaktervol Herenhuis.nl

Clou sanitair: strak en modern design

Written on June 16, 2016   By   in Uncategorized

Clou: strak design in sanitair

Eindelijk twijfel ik niet meer. Ook mijn badkamer en toilet moeten een strakke uitstraling meekrijgen. En voor iedereen die ook op zoek is naar een superstrak en modern interieur voor de badkamer of het toilet heb ik de volgende tip: neem eens een kijkje bij Clou, de specialist op het gebied van modern sanitair. Behalve dat Clou een aantal bekende merken verkoopt, heeft het bedrijf sinds 2000 onder een eigen merknaam ook zelf producten op de markt gebracht op het gebied van de badkamer. En door samen te werken met een groot team van internationale topdesigners, is er een prachtige en uitgebalanceerde collectie ontstaan.

Clou: losse producten of volledige badkamers?

De productrange van Clou bevat niet alleen designerbaden, wastafels en toiletten. Clou maakt zelf ook compleet ingerichte badkamers, stuk voor stuk vervaardigd uit innovatieve materialen en in veel verschillende kleuren. En de stijl? Minimalistisch, exclusief, statig of intiem: welke sfeer je ook wilt creƫren in je badkamer of toilet Clou is je graag van dienst bij het leveren van de benodigde inspiratie.

Superieure kwaliteit

Innovatieve producten en design van wereldklasse: dat vraagt automatisch om de allerbeste kwaliteit. Een prettige bijkomstigheid zijn bovendien de zeer betaalbare prijzen. Nog meer reden om bij het zoeken naar een strakke en moderne badkamer inspiratie op te doen bij Clou.