Karaktervol Herenhuis.nl

Teveel stress ? Hansgrohe: Raindance Select E300 hoofddouche lost dit op!

Written on June 16, 2016   By   in Uncategorized

Op en top innovatief. De Raindance Select E300 hoofddouche is de eerste hoofddouche van Hansgrohe met een ingebouwde straalomstelling. Hiermee heb je twee verschillende straalsoorten over het hele oppervlak.

Hansgrohe heeft de geniaal eenvoudige drukknop nu voor het eerst in een hoofddouche geïntegreerd. Deze Select-knop zit in het midden van de grote straalschijf van de nieuwe Raindance Select E300. Eén druk op de knop laat je genieten van een heerlijke doucheregen waarbij je de keuze hebt uit 2 verschillende straalsoorten.

Hansgrohe E300 douche

Rustgevend of vitaliserend?

Iedereen doucht op een andere manier. Zoek je naar een rustgevende douche of juist een douche die je lichaam vitaliseert? Bij de nieuweHansgrohe hoofddouche kan het allebei. De luchtig-zachte RainAir-straal bedekt je lichaam onder een weldadige deken van warme regendruppels. Ga staan, ontspan en geniet. De dag spoelt eenvoudig van je lichaam af. Heb je echt verkwikking nodig? Gebruik dan de krachtige Rain-straal die zorgt voor stimulerend doucheplezier. Heerlijk om na het sporten weer op te laden of om ’s ochtends goed op gang te komen.

Prachtig design

De hoofddouche zorgt niet alleen voor een prettig gevoel, hij is ook nog eens fraai vormgegeven en geeft je badkamer een strakke design-uitstraling. De nieuwe Raindance Select heeft harmonieus afgeronde hoeken en vloeiende vormen en is verkrijgbaar in volledig verchroomd of in fris tweekleurig design in chroom met een witte straalschijf.

En wil je helemaal van je Hansgrohe hoofddouche genieten? Combineer hem dan met de Raindance Select handdouche, de Ecostat Select thermostaat en de Raindance Select Showerpipe. Een perfecte combi voor ultiem doucheplezier!