Karaktervol Herenhuis.nl

VOLA Round Shower: uniek en verfrissend

Written on June 16, 2016   By   in Uncategorized

 

Vola Roun Series

De Unieke producten van Vola

De VOLA Round Shower behoort zonder twijfel tot de VOLA range van producten. VOLA gelooft in continuïteit en alle producten die ontwikkeld worden, ontlenen hun vormgeving aan de klassieke Arne Jacobsen kraan van meer dan 40 jaar geleden. De Round Shower oogt zeer elegant en net als alle andere VOLA producten, zijn de technische onderdelen subtiel weggewerkt.

Innovatie

Maar continuïteit alleen is niet genoeg voor VOLA. Ook innovatie is een belangrijk onderdeel van de visie van VOLA. De Round Shower neemt de bijzondere elementen van de bekende VOLA ontwerptaal als uitgangspunt en creëert daarmee een compleet nieuw product. Er wordt gespeeld met bestaande lijnen die zich ontwikkelen in een esthetische en geometrische vorm. De Round Shower is de nieuwste ontwikkeling binnen de Round Series van VOLA en heeft de cirkel (wat al een belangrijk kenmerk van VOLA was) als uitgangspunt. Zo waren er al de ronde afvalemmer en de ronde tissue dispenser, die allebei gekenmerkt werden door een zuivere ingebouwde cirkel in de muur.

 Duurzaamheid

VOLA hecht veel belang aan duurzaamheid. Waterbesparing wordt slechts gezien als een onderdeel van een complete aanpak voor het terugdringen van het energieverbruik. VOLA zorgt daarvoor door producten te vervaardigen die generaties lang meegaan. En om aan ieders badvoorkeuren te voldoen, biedt VOLA de keuze uit verschillende waterstromen. Zo kan de Round Shower al naar gelang 15 of 24 liter water per minuut leveren, bij een druk van 3 bar.

Elegante uitstraling

De VOLA Round Shower ziet er werkelijk schitterend uit. Hij kan zowel aan de muur als aan het plafond gemonteerd worden en je hebt de keuze uit een afwerking in chroom of geborsteld roestvrij staal. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren.