Karaktervol Herenhuis.nl

Wat moet u doen bij glasschade?

Written on August 21, 2018   By   in Uncategorized

Het is erg vervelend als u te maken krijgt met glasschade. Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen. Maar wat kunt u dan het beste doen? Bij glasservicedirect kunt u als particulier of bedrijf, terecht voor al uw problemen omtrent glasschade. Via het contactformulier op onze website, brengen wij u in contact met de meest ervaren glaszetters. U kunt zelf de keuze maken met welke glaszetter u in zee wilt gaan, en zij maken het voor u in orde!

Voor verschillende soorten glasschade kunt u bij ons terecht!

Er zijn diverse glassoorten waar u schade aan kunt hebben. Bijvoorbeeld, enkelglas, dubbelglas, glas in lood, of een glazen deur. Voor ieder type glas kunt u bij ons terecht. Het kan voorkomen, dat u lekkage krijgt in een dubbel glas. Er kan vocht en vuil in het glas terecht komen wat er niet zo fris uitziet. Dit probleem moet natuurlijk zo snel mogelijk opgelost worden. Helaas is dubbel glas niet te repareren en zal het glas vervangen moeten worden. Geen punt! Neem contact met ons op en wij gaan op zoek naar een oplossing.

Waarom kiezen voor dubbel glas?

Kent u al het HR++glas? Het zogenaamde dubbel glas. Dit glas wordt tegenwoordig veel gebruikt in nieuwbouwwoningen. Het heeft een betere isolatiewaarde dan enkel glas. Heerlijk warm voor in de wintermaanden, en minder kans op tocht langs de ramen. Ook zult u merken dat de energiekosten fors omlaag gaan. De warmte wordt immers beter vastgehouden in huis en dat merkt u aan de energierekening.

Welke mogelijkheden zijn er in dubbel glas?

U heeft de keuze in standaard dubbel glas (isolatieglas) of hoogrendementsglas. Het hoogrendementsglas heeft een nog betere isolatiewaarde dan dubbel glas. Het is een goede investering, omdat u veel kunt besparen op de energiekosten. Neem contact met ons op, om de mogelijkheden van uw woning te bespreken.